Медицински Център

logo

02/ 9040900

Запази час

0882 555 111

Млади и красиви в интимната зона – Desirial

Млади и красиви в интимната зона – Desirial

Desirial и Desirial Plus са решение не само на проблема със сухотата, но и с естетиката и позицията на G-точката.

Дискомфорт по време на полов акт, дразнене, понижено либидо, неестетичен вид. Интимната сухота може да наруши живота ви като двойка. Но това не е неизбежно, вече съществува иновативно лечение, разработено от френкисте Laboratories VIVACY – инжектируема хиалуронова киселина, специално разработена за интимната зона. С терапията се повлиява благоприятно вагиналната сухота, както и естественият вид на интимната зона.

Чрез инжектиране на хиалуронова киселина директно в тъканите на вулвовагиналната област те се хидратират и качествето им се подобрява чуествително. На пазара се предлагат два продукта за целта :

DESIRIAL е за жени с атрофия на генеталната лигавица, специално предназначени за тонизиране и хидратиране на тъканите. DESIRIAL намалява атрофията на вагиналната лигавица чрез укрепване на укрепване на тъканите. Тя става по-неподатлива на възпаления и се свързаните с тях симптоми като болка, дразнена и сърбеж намалявар. Резултатите получени от DESIRIAL, показват оптимален ефект на продукта между 3 и 6 месеца след инжектирането с 6 месеца качество на живот, оценени като подобрение или значително подобрени при голяма част от пациентките.

DESIRIAL Plus е показен за корекция на антофията на големите срамни устни и подобрява естетическият облик на интимната зона. Тъй като мастните тъкани губят обема си с възрастта, последиците за големите срамни устни варират от промяна на външния им вид до намаляване на способността им да защитават входа на вагината.

След предглед лекаря може да избере подходящия за вас продкут (DESIRIAL или DESIRIAL Plus). Инжектирането според специфичните нужди отнема около 20 минити. Преди всяка инжекция се прилага локална анестезия, за да се осигури комфот на пациентката и удобство на лекаря.

Ето както споделя от опита си с DESIRIAL или DESIRIAL Plus д-р Пламен Димов:

Ако мога да се изразя обрано, с DESIRIAL даваме втори вижот на жените, страдащи от уро-вулвовагинални проблеми, включително и такива свързани с вида на интимната зона. Индикациите са многобройни: вагинална сухота, включително и такава, причинена от лечение на хормонозависими тумори, нарошение на вагиналната лигавица от лъчетерапия, урогенитални проблеми на менопаузата, травматични раждания с епизиотомия, поствагинопластика, атровия на външните срамни устни, слабост и нееласизност на интимните тъкани, ниско тегло и анорексия, водещи до промяна в структората на лабиите, вагинални инфекции вследствие на атофия на срамните устни.

С DESIRIAL се коригира изгледът на интимната зона – един от проблемите в жебската сексуалност. Много жени се притесняват и това влошава не само взаимоотношенията с партньора, но и себеусещането и самочувствието. Някои дори отказват полови контакти заради този проблем. В клиниката ни всекидневно идват жени с подобни оплаквания и резултатите са бързи и много добри.