Работно време : Понеделник до Петък - 9 до 19
  Контакт : ++359 2 9040900 / 088 2 555 111

За Салвебис

salvebis

МЦ Салвебис

В началото на месец март 2016 г. официално бе открит поредният успешно завършен проект, финансиран от „Фонд за устойчиво градско развитие на София – ФУГРС“ ЕАД  по  инициативата

JESSICA – Медицински център „Салвебис“, гр. София.

Общата стойност на проекта е 1 411 317 лева, като 510 000 лева са предоставени под формата на заем по инициативата JESSICA.От тях 255 000 лева (50%) са предоставени от ОП „Регионално развитие 2007-2013“, а останалите 255 000 лева (50%), са средства, предоставени от „Фонд за устойчиво градско развитие на София – ФУГРС“ ЕАД.

certifikat

Предоставеното финансиране бе използвано за закупуване на медицинска апаратура от последно поколение, която ще осигури по-прецизно и навременно диагностициране и последващо лечение на различни заболявания, основно свързани с женските полови органи. Предоставяйки достъп до модерна медицинска техника и иновативни методи за лечение, проектът цели увеличаване на раждаемостта и подобряване на качеството на живот на жените.

Освен кабинетите, свързани с диагностика и лечение на заболявания на ЖПО, в медицинския център са обособени  стоматологичен,  педиатричен и ехографски кабинет, самостоятелна клинична лаборатория, както и хирургичен кабинет за малки хирургични интервенции, които ще обслужват пациенти сравнимо с най-добрите европейски практики.

Центърът е изграден така, че да осигури максимален комфорт както за лекаря, така и за пациента. В допълнение, в резултат на изграждането на медицинския център, са открити 18 нови работни места за специалисти в различни области – гинекология, ендокринология и други. 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *