Медицински Център

logo

02/ 9040900

Запази час

0882 555 111

CO2RE Intima

CO2RE Intima e нова професионална нехирургична процедура, която използва лазерна енергия за третиране на симптомите на дискомфорт при вагиналните промени при жените. CO2RE Intima е медицински лазер, който доставя контролирана CO2 енергия до вагиналната тъкан, така че клетките да започнат да произвеждат повече колаген за подобряване на текстурата и тена на кожата, както и за подобряването на усещането във влагалището.

В гинекологичната специалност CO2RE извършва лазерно разрязване, ексцизия, аблация и / или изпаряване на мека тъкан за лечение на кондиломи, вулвовагинални дистрофии и доброкачествени лезии на външните гениталии. Той се използва за лечение на интроита и за подобряване на външния вид на външните гениталии, за намаляване на дисхромията и за ремоделиране на съединителната вагинална тъкан.

CO2RE Intima може да се използва за лечени на вагинална лаксация, вагинален релаксационен синдром и вагинално подмладяване!

Загубата на вагинално усещане и тонус може да бъде страничен ефект от вагинално раждане или стареене. С течение на времето вагиналната стената и входа на вагиналния канал (Introitus), които съдържат колагенни влакна, се отпускат и губят еластичността си. Лазерното третиране с CO2RE Intimate води до ремоделиране на тези тъкани, като по този начин възстановява гъвкавостта и формата.


Още детайлна информация можете да намерите тук