Медицински Център

logo

02/ 9040900

Запази час

0882 555 111

Д-р Емма Добрева

Име: Д-р Емма Добрева

Специалност: Акушер Гинеколог

Работни Дни: С предварително записан час

Д-р Емма Добрева е специалист акушер-гинеколог в София с над 30 години опит и професионални интереси в областта на профилактиката и лечението на преканцерозите на маточната шийка, диагностиката и лечението на HPV на маточна шийка. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, всички видове изследвания и процедури на възрастни пациенти и деца. Проследява нормална и високорискова бременност.

Завършва Медицински университет София през 1987 г. Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през 1993 г. след специализация в СБАЛАГ Майчин дом София.

  • Проведени специализации: Детско-юношеска гинекология, Безплодие в семейството, Колпоскопска диагноза на заболявания на маточната шийка, Ехографска диагноза в акушерството и гинекологията, Ехографска фетална диагностика, Високорискова бременност и Диагностика и лечение на сексуално-трансмисивни заболявания;
  • Деструктивно лечение на заболяване на маточната шийка, стерилитет и безплодие в семейството;
  • Член на Български лекарски съюз и Българско дружество по Акушерство и гинекология;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

След своето дипломиране д-р Добрева работи като клиничен ординатор в периода от 1987 г. до 1993 г. След придобиване на своята специалност започва работа като акушер-гинеколог в СБАЛАГ Майчин дом София, след което работи в АГ отделение на МБАЛ Враца и АГ кабинет в ДКЦ 13 София. от 2008 г. работи в Сектор по Акушерство и Гинекология към Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда. От 2018 г. до момента е част и от екипа специалисти на ДКЦ Неоклиник София.